Nieuwe producten, een “nieuwe” naam een nieuw logo, ik denk dat we best kunnen spreken van een nieuw begin die misschien wel symbool staat voor het ’terugkomen bij mijzelf’.

Inmiddels ben ik bijna een ‘halve eeuw’ jong en heb al heel wat omzwervingen gemaakt, zowel privé als zakelijk. Mijn halve leven heb ik mij vooral laten leiden door mijn omgeving, mijn familie, mijn partner, mijn kinderen, kortom de mensen die ik lief had, nog steeds liefheb en ook zal blijven liefhebben, maar door wie ik mijn leven niet meer zal laten leiden.

Mijn passie

Vanaf nu wil ik vooral míjn passie vervullen, dingen doen waar ik blij van wordt en energie van krijg! En ik wil zoveel mogelijk vrouwen inspireren om ook éérst terug te komen bij hun eigen basis om er daarna beter (en sterker!) voor de ander te kunnen zijn!

Symbool voor terugkomen bij jezelf én er daarna voor anderen kunnen zijn

Mijn nieuwe logo komt zo recht vanuit mijn hart! Het bestaat uit 2 symbolen die perfect aangeven waar ik in geloof en waar ik voor sta;

Ten eerste, de LEMNISCAAT; Hét symbool van het oneindige ritme van het leven, van de verschillende seizoenen, van de dag en de nacht, van activiteit en rust, van de ademhaling, van het ZIJN …

De kleur GROEN staat voor natuur, duurzaamheid, harmonie en rust.

De kleur ORANJE staat voor (voor mij) voor warmte, energie en positiviteit!

De handjes die in het midden samenkomen symboliseren de relatie tussen mij en jou; het elkaar ontmoeten, het herkennen van elkaars behoeften, de uitwisseling van ‘energie’ en de verbintenis die daaruit ontstaat.

(Mijn god, ik vind het zelf zó mooi dat ik er ontroerd van raak terwijl ik het typ!)

En dan de , de “GOUDSBLOEM”, ofwel de Calendula Officinalis. Er zijn veel theorieën waarom het Calendula heet, maar de meest logische is dat calendula ‘kleine klok’ of kleine kalender’ betekent. Hij sluit zijn bloem als het donker wordt en begint vaak met bloeien aan het begin van een periode van een nieuwe maan.

De oude Egyptenaren gebruikten de bloem vanwege zijn verjongende eigenschappen en bij de oude grieken stond de goudsbloem symbool voor dankbaarheid en liefdevolle herinneringen. Tot op heden wordt de calendula veelvuldig gebruikt om zijn uitgebreide medicinale eigenschappen die zowel inwendig als uitwendig te gebruiken zijn.

En dan heeft de Goudsbloem ook nog zo’n prachtige geel/oranje kleur, die doet denken aan de zon en waar ik persoonlijk helemaal blij van wordt!

De symbolen en de gebruikte kleuren had ik al in gedachten bij het ontwerp, de uitvoering van het ontwerp is verder geheel naar wens uitgevoerd door Jolanda Kranenburg, grafisch ontwerpster en maker van fantastisch leuke illustraties.

Wat vind jij, past dit logo bij mij?