Thuiszorg op maat bij Allegonda.care

Bij mij stelt u de zorg die u wilt ontvangen op maat samen. U neemt verschillende soorten zorg van verschillende zorggebieden (emotionele, fysieke of praktische zorg). Of u kiest juist voor één specifieke dienst.

Iedereen is welkom! Ik vind het heel belangrijk dat iedereen welkom is, ongeacht medische keuzes of financiële mogelijkheden. Daarom kijk ik per situatie naar wat er mogelijk is, wat ik u kan bieden & hoe we het beste zorg kunnen verlenen voor uw situatie. Eenmalige zorg, of juist een wat langer traject, alles is mogelijk op maat.

Zorgen komt bij mij echt uit het hart. Ik doe het met zoveel passie en plezier. Als u kiest voor fysieke zorg zal er ook altijd nog een element van ‘luisterend oor’ terugkomen. Aandacht – aanwezigheid & verbinding zijn belangrijke waardes van mij die ik meeneem in mijn werk. Omdat ik weet dat elke situatie uniek is kan ik hier geen tarieven opschrijven.

Het tarief van de zorg hangt af van verschillende factoren. De lengte van het zorgtraject, de complexiteit en opleidingsachtergrond van de zorg die u kiest, waar u woont & hoe vaak per week u zorg verlangt.

PGB: Thuiszorg op  maat met uw persoons-gebonden budget. 

Het is mogelijk om de zorg te betalen via uw PGB budget. 

Neem contact met mij op & ik stel tarieven op maat samen voor uw situatie. Mijn thuisbasis is Gieten (Midden-Drenthe) binnen een straal van 15 km om Gieten heen vraag ik geen reiskostenvergoeding, daarboven 17 cent per kilometer.

Komt u handen tekort bij (mantel)zorg, maar denkt u niet genoeg financiële middelen te hebben voor een helpende hand? Neem ook dan contact met mij op. Waar een wil is is een weg. Dit zijn de verschillende soorten zorg die ik aanbiedt:

Hoe werkt thuiszorg op maat? In een kennismakingsgesprek komen we erachter wat de zorgbehoeftes zijn en of er een persoonlijke klik is met elkaar.

Omdat het een persoonlijke en maatwerk traject is is dit extra belangrijk.

Samen bepalen we: 

 • Waar
 • Hoe
 • Wanneer
 • Wat

Ik voor zorg-ondersteuning bied. Afhankelijk hiervan bepaal ik een tarief en stuur ik een offerte.

Voordelen van zzp respijtzorg:

 • Super flexibel
 • Altijd dezelfde contactpersoon & zorgpersoon
 • Op maat: precies de aanvulling op de zorg die u al heeft
 • Geen protocollen maar maatwerk
 • Aandacht en verbinding
 • Persoonlijk
 • Geen klik? Dan stoppen we met de zorgsamenwerking.

Ik help u graag!

Thuiszorg op maat geeft u: 

 • Rust en ruimte 
 • Één duidelijk aanspreekpunt 
 • Aandachtige zorg 
 • Verbinding met u als mens ipv als patiënt of mantelzorgen 
 • Goede gesprekken tussendoor of juist even rust in de chaos
 • Ontlast de mantelzorger omdat hij/zij weet dat er altijd een extra helpende hand is. 

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakings-gesprek

4 + 12 =